بخش‌های مختلف در طراحی سایت شخصی

جذابیت گرافیکی سایت در طراحی سایت شخصی مسئله‌ی بسیار مهمی است. از موارد دیگری هم که موجب دیده شدن بیشتر این وب سایت‌ها می‌شود، تجربه‌ی کاری دلپذیر، قابلیت دسترسی مطلوب و محتوای ارزشمند می‌باشد.

صفحه‌ای با عنوان درباره‌ی من در سایت وجود دارد که شما در این صفحه می‌توانید به‌طور کامل اطلاعات شخصی، مدارک تحصیلی، رزومه‌ی شغلی و همچنین لیستی از فعالیت‌های مهم ائم از فعالیت‌های اجتماعی خود را بیان نمایید و با این کار شناخت جامع و کاملی از خودتان در اختیار کاربرانتان قرار دهید.

وب سایت‌های شخصی با اهداف مختلفی طراحی و راه‌اندازی می‌شوند؛ اهدافی مانند سرگرمی، معرفی فیلم، ارائه‌ی آثار هنری، در میان گذاشتن تجارب خود با کاربران، انتشار مقالات، معرفی حرفه و تخصص، ارائه‌ی رزومه کاری و ...

بخش‌های مختلف در طراحی سایت شخصی

با طراحی سایت شخصی می‌توانید یک سایت یونیک با طرح و رنگ دلخواه خود داشته باشید. البته شما می‌توانید با به کار بردن قالب‌های آماده‌ی وب سایت‌های شخصی و برنامه‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس و صرف هزینه‌ی مناسب نیز یک وب سایت کاربردی داشته باشید.

مراحل ساخت سایت شخصی

طراحی سایت برای خودتان آنقدرها هم که تصور می‌کنید سخت نیست. در ادامه‌ی مقاله شما با مراحل ساختن سایت شخصی آشنا خواهید شد:

1- انتخاب نام دامنه و خرید آن

اولین کاری که در طراحی وب سایت شخصی باید به آن توجه کنید، انتخاب نام دامنه است و انتخاب نام مناسب برای دامنه، از موضوعات بسیار مهم در این مسیر است. پیشنهاد می‌کنیم اگر در این مورد اطلاعات کافی ندارید حتما از یک کارشناس کمک بگیرید. بعد از این‌که نام دامنه را انتخاب نمودید نوبت به خرید آن می‌رسد.

سایت شما با این آدرس شناخته شده و در دسترس خواهد بود. به منظور خرید دامنه می‌توانید به سایت‌های فروش آنلاین این خدمات مراجعه نموده و یا از شرکتی که می‌خواهید طراحی سایت خود را به آن‌ها بسپارید، درخواست نمایید تا این کار را برایتان انجام دهند.

2- طراحی سایت

انجام این مرحله نیازمند تخصص است و در واقع کار شما در این مرحله، شناسایی افارد متخصص در این زمینه و سپردن طراحی وب سایت خود به آن‌هاست. طراحی سایت شخصی حرفه‌ای، می‌تواند به‌عنوان نقطه قوتی برای کار شما در آینده باشد.

اگر می‌خواهید سئوسایت شخصی برای خود داشته باشید، یک سایت حرفه‌ای که با رعایت اصول سئو و بهینه‌سازی طراحی شده است، راحت‌تر می‌تواند در نتایج گوگل جای بگیرد.

3- خرید هاست و محتواگذاری روی سایت

بعد از مرحله‌ طراحی سایت، این سایت روی هاست بارگذاری خواهد شد و سایت شما می‌تواند در دسترس همه باشد. بخش مهم‌تر فعالیت شما از مرحله‌ی محتواگذاری روی سایت شروع می‌شود. محتوای سایت نشان‌دهنده‌ی هدف شما از طراحی سایت است. تولید محتوای ارزشمند و یونیک برای هر سایت موفقی بسیار ضروری است.

به طور کلی به محتوایی که مفید بوده و می‌تواند مشکل کاربران را رفع نماید و همچنین اطلاعات آن‌ها را افزایش دهد، محتوای ارزشمند نامیده می‌شود. تولید محتوا فرآیندی تخصصی و زمان‌بر است و شما می‌توانید در این مورد هم از یک شرکت حرفه‌ای فعال در این زمینه مشاوره و کمک بگیرید و یا به‌طور کلی انجام این کار را به آن‌ها بسپارید.

شما برای این‌که در سایت محتواگذاری کنید هیچ گونه محدودیتی ندارید و می‌توانید از انواع محتوا مثل متن، تصویر، ویدئو، اینفوگرافیک و سایر قالبهای تولید محتوا نیز استفاده کنید.

هزینه‌ طراحی سایت شخصی

هزینه‌ی طراحی سایت شخصی کاملا به امکاناتی که برای سایت خود در نظر گرفته‌اید بستگی دارد. هزینه‌های طراحی‌هایی که به‌صورت سایت شخصی هستند به مراتب گران‌تر از هزینه‌ی طراحی سایت با سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس می‌باشد.

در طراحی سایت اختصاصی همه‌‌ی امکانات موردنیاز شما در سایت قرار می‌گیرند.
از جمله اصول اولیه‌ای که در طراحی تمام سایت‌های اختصاصی توسط تیم سی یو وب باید رعایت شوند؛ کد نویسی بر اساس اصول سئو ، طراحی سایت به‌صورت ریسپانسیو و بهبود سرعت بارگذاری سایت می‌باشد.

طراحی سایت شخصی ارزان

اگر تصمیم دارید برای خود سایت شخصی ارزان طراحی نمایید می‌توانید طراحی سایت شخصی با وردپرس را انتخاب کنید. این سایت‌ها امکاناتی مانند طراحی ریسپانسیو، امکان چت آنلاین، بخش وبلاگ، معرفی آدرس صفحات شما در شبکه‌های اجتماعی، لینک اشتراک‌گذاری مقالات در شبکه‌های اجتماعی، تماس با من، درباره‌ی من و سایر امکات جذاب را دارند.

هزینه‌ی طراحی این‌گونه از سایت‌ها ارزان‌تر است. برای طراحی یک سایت مناسب می‌توانید از یک شرکت طراحی سایت معتبر کمک بگیرید.

نکات مهم در طراحی سایت شخصی

در طراحی سایت باید موارد زیر را مد نظر داشته باشید:

1- برند باید شما را درست، موثر و جذاب معرفی کند

اولین و مهم‌ترین کاری که طراحی سایت شخصی می‌تواند برای شما انجام دهد، این است که تصویر درست، دقیق و کاملی را از شما، برند شما، فعالیت‌ها و خدماتی که ارائه می‌دهید، موفقیت‌هایی که داشته‌اید، پروژه‌هایی که تاکنون انجام داده‌اید و اطلاعات تماس شما را به مخاطب انتقال دهد.

از کاربردهایی که طراحی سایت دارد این است که شما می توانید یک وب سایت رزومه داشته باشید تا بتوانید رزومه خود را به صورت آنلاین در اختیار مخاطبان خود قرار داده تا بازدیدکنندگان سایت شما بتوانند بدون هیچ گونه مشکلی با شما ارتباط برقرار نمایند.

2- در نتایج جست‌وجوی گوگل رتبه‌ بالایی داشته باشد

می‌توان این موضوع را با یک مثال ساده توضیح داد؛ برای مثال ساختن یک شرکت در وسط بیابان با فرض این‌که امکان‌پذیر هم باشد، هیچ فایده‌ای نخواهد داشت زیرا کسی از وجود آن آگاهی ندارد. در دنیای مجازی نیز می‌توان این مثال را ذکر کرد: مثلا اگر برای طراحی سایت شرکتی هزینه کنید اما از جست وجو، گوگل و بهینه‌سازی برای موتورهای جست وجو غافل بمانید، انگار درست وسط بیابان شرکت ساخته‌اید!

داشتن یک سایت شخصی عالی، باعث دیده‌شدن بیشتر شما خواهد شد

همانطور که اشاره کردیم، بر خلاف شبکه‌های اجتماعی، طراحی سایت شخصی این امکان را به شما می‌دهد تا به مخاطبین بسیار زیادی در کوتاهترین مدت دسترسی پیدا کنید. البته فعالیت در شکه‌های اجتماعی هم بسیار مهم، اما به نظر می‌رسد داشتن سایت از نظر مزایای مختلف در برابر شبکه‌های اجتماعی، اولویت داشته باشد.

اولین کاری که کاربران و مخاطبینتان برای شناختن شما و کسب‌وکار جدیدتان انجام می‌دهند، جستجوی نامتان در اینترنت است؛ اگر از قبل برای خودتان یک سایت شخصی کاربرپسند با طراحی خاص داشته باشید، به راحتی می‌توانید هم خودتان و هم تخصصتان را در معرض دید مخاطبین قرار دهید.