قالب آماده وردپرس – قالب وردپرس حرفهای
از محبوبترین سیستمهای مدیریت محتوا در دنیا، سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که تعداد زیادی از وب سایتها با این سیستم طراحی شدهاند. تعداد افرادی که برای این سیستم مدیریت محتوا، قالب طراحی میکنند روز به روز بیشتر میشود و در نتیجه تعداد پشتیبان سایت وردپرس نیز افزایش پیدا میکند.
در کشور ما نیز برخی از افراد قالبهای آمادهی وردپرس را از سایتهای خارجی برداشته و به ترجمهی آنها میپردازند که این نیز روش مناسبی برای طراحی سایت با وردپرس میباشد ولی بیشتر این قالبهای آماده بهدلیل اینکه تجاری هستند، بعد از گذشت مدتی که بهروزرسانی شدند، باعث میشوند قالب وب سایت بههم بریزد و این مسئله صاحبان وب سایت را نگران میکند. ما هم همیشه استفاده از قالبهای آماده را به شما پیشنهاد نمیکنیم زیرا این قالبها هم مشکلات خاص خود را دارند. در ادامه میخواهیم دربارهی مزایا و معایب قالبهای آمادهی وردپرس بهصورت اختصاصی توضیحاتی را ارائه دهیم.
مزایای استفاده از قالب آمادهی وردپرس
برخی از مزایای استفاده از قالبهای آمادهی وردپرس برای طراحی وب سایت به شرح زیر میباشد:
قالبهای آماده که فارسیسازی شدهاند در مقایسه با وب سایتهایی که بهصورت اختصاصی طراحی شدهاند، از نظر ظاهری بسیار زیبا میباشند، البته این فقط ظاهر قضیه است و میتوان هر گونه وب سایت شکیلی را طراحی نمود.
- در نصب اینگونه از قالبها سرعت بالایی وجود دارد.
- میتوان سایت را فقط در چند ساعت طراحی نمود.
- طراحی سایت با این روش دارای هزینهی پایینی است.
- مدیریت قالبهای آمادهی وردپرس بسیار راحتتر انجام میشود.
- برای اینکه بخواهیم قالبهای آماده را راهاندازی کنیم فقط نیازمند هزینهی هاست هستیم.
معایب طراحی سایت با وردپرس یا قالب آماده
بیشتر این نوع قالبهای آماده تجاری هستند و برای همین باید برای خرید آنها از سایت اصلی فروشنده اقدام کنیم که این کار را نیز بیشتر طراحان سایت انجام نمیدهند و به همین دلیل بعد از گذشت مدتی سایت آسیب میبیند و کاملا بههم میریزد و برخی از افزونههایش از کار میافتند و نیز مشکلات فراوان دیگری نیز در هنگام نصب قالب برای آن به وجود میآید.
طراحی قالب اختصاصی وردپرس و مزیت های آن
از آن جایی که میگوییم قالب کاملا اختصاصی انجام میگیرد، بنابراین تمام موارد برنامهنویسی از ابتدا در دست طراح سایت میباشد و در این باره هیچگونه نگرانی نداریم. از طرفی نیز تمامی گرافیک وب سایت که با وردپرس و با طراحی قالب وردپرس انجام میشود بر اساس خواست مشتری است. برای اینکه قالب وردپرس را طراحی نماییم به ترتیب زیر باید عمل کنیم:
- طراحی گرافیک سایت بهصورت اختصاصی طراحی
- تایید طرح گرافیکی سایت توسط مشتری
- نصب اسکریپت مدیریت وردپرس
- انتقال قالب طراحی شده به وردپرس و ارتباط با هسته وردپرس
- اتمام کار و نمایش دادن دمو به مشتریان
- تایید مشتری و انتقال سایت به هاست با امنیت بالا
- تسویه و آموزش مدیریت وب سایت
- وارد نمودن اطلاعات اولیه
مزیتهای طراحی قالب وردپرس بهصورت اختصاصی
طراحی سایت با وردپرس و قالب وردپرس مزایای زیر را دارد:
- هیچ گونه نگرانی بابت به هم ریختگی قالب نخواهید داشت.
- قالب بسیار سبک و روان میباشد.
- طراحی قالب براساس اصول سئو و بهینهسازی انجام میگیرد.
- هیچ گونه باگ امنیتی ندارد.
- تمامی افزونهها به شکل کاملا دستی نوشته شده و هر منبع خارجی را مورد استفاده قرار نمیدهد.
- هستهی وردپرس با کدهای پی اچ پی ارتباط خواهد داشت.
معرفی انواع قالب آماده وردپرس و کاربرد آنها
قالبهای وردپرس با طراحیهای جذاب ارائه میشوند که دارای دستهبندیهای مختلفی میباشند. مانند قالبهای فروشگاهی، شرکتی، شخصی، خبری، نمونه کار و … به همین دلیل کار برای کاربران در انتخاب قالب آسانتر شده است. در ادامه به انواع قالبهای وردپرس اشاره میکنیم:
1- قالب وردپرس شرکتی
قالبهای شرکتی یکی از انواع قالبهای وردپرس میباشند که بهصورت حرفهای طراحی شدهاند تا مجموعهی شما را به بهترین شکل معرفی کرده و اعتماد مشتریان را به نام تجاری و کسب وکار شما افزایش میدهند. اینگونه از قالبها میتوانند گزینهی بسیار مناسبی برای شرکتها، مشاغل، آژانسها و… باشند. این نوع از قالبها دارای صفحاتی با عنوان دربارهی ما، نمونه کار، خدمات، اعضای تیم و وبلاگ هستند؛ برای مثال قالبهای ساسلند و کالیاس نمونههایی از قالبهای شرکتی هستند که با امکانات بی نظیری که دارند موجب شدهاند راهاندازی یک وب سایت شرکتی کار سادهای باشد.
2- قالب وردپرس فروشگاهی
قالبهای فروشگاهی امکانات فراوانی ازجمله نمایش دستهبندی محصولات در منو، نمایش محصولات با روشهای مرتبسازی، نمایش نظرات مشتریان، نمایش صفحهی جزئیات محصول، صفحهی سبد خرید و… را در اختیار کاربران قرار میدهند. از نمونههای قالب فروشگاهی میتوان قالبهای دیجی لند و مارکتو را مثال زد. در صورتیکه دموی این قالبها را ببینید متوجه خواهید شد که چقدر کار طراحی سایت با قالبهای آمادهی فروشگاهی جذابتر به نظر میرسد. قالبهای ایران کالا و دیجی کالا نیز ازجمله قالبهایی هستند که در واقع از بهترین پوستهها به شمار میروند.
3- قالب وردپرس شخصی
اگر میخواهید رزومه و مهارتهای خود را معرفی نمایید، بهترین راه این است که از سایت برای معرفی اطلاعات فردی و رزومه خود استفاده نمایید که در این مورد میتوانید بهطور رسمی جایگاه خود را به دیگران معرفی نمایید. در کنار آن ارزش اجتماعی خود را نیز بالا میبرید. از مهمترین ویژگیهایی که قالبهای شخصی مانند قالب باکو دارند، داشتن بخش معرفی، نمونه کار، پروژهها، مهارت و … میباشد.
4- قالب وردپرس آموزشی
به قول نلسون ماندلا ” آموزش، قوی ترین سلاحی می باشد که می توانیم برای تغییر جهان از آن استفاده کنیم” بنابراین چه رئیس یک دانشگاه باشید چه مدیر یک مهد کودک و یا یک معلم خصوصی، می دانید که نحوه بازخورد کاربران از سایت های آموزشی موجب می شود تا تصمیم گیری های لازم در مورد نیازهای آموزشی جامعه انجام گیرد. ازجمله معروف ترین قالب های آموزشی می توان به قالب استادیار اشاره نمود. این قالب برای راه اندازی سایت های آموزشی و نیز فروش دوره های آنلاین اختصاصی شده اند.