طراحی سایت فروشگاهی چیست؟

طراحی سایت فروشگاهی به‌منزله ایجاد بستری اینترنتی برای انجام خرید و فروش به‌صورت آنلاین است. می‌توان گفت: یکی از بهترین روش‌ها برای رشد و توسعه کسب‌وکار در فضای اینترنت، برند شدن و تجربه رقابتی پایاپای با رقبا؛ طراحی سایت فروشگاهی یا آنلاین شاپ است. در این بلاگ از یوتامگ، درمورد ویژگی‌های طراحی سایت فروشگاهی و سایر مسائل مربوط به فروشگاه اینترنتی، با شما سخن گفته‌ایم.

طراحی سایت فروشگاهی، فروشگاهی به وسعت جهان

در سال‌های اخیر، ‌بسیاری از کسب‌وکارهایی که به فکر یک روش اصولی برای توسعه کسب‌وکارشان بوده‌اند، به فکر طراحی سایت فروشگاهی یا آنلاین شاپ افتاده‌اند چرا که این روش، معتبرترین روش برای پایداری کسب‌وکارهاست و بسیار کم‌تر از سایر بسترها در معرض آسیب قرار دارد. در این صفحه قرار است به این موضوع بپردازیم که طراحی سایت فروشگاهی چطور می‌تواند کسب‌وکار شما را به نقطه اوج برساند؟

شما صاحب کسب‌وکار هستید؟ روز اول را‌ه‌اندازی کسب‌وکارتان را به خاطر می‌آورید؟ چند مدت از آن روز گذشته است؟ در این مدت، چقدر کسب‌وکارتان را توسعه داده‌اید؟ چند روش را امتحان کرده‌اید؟ خودتان هم می‌دانید که بعضی مواقع، انجام دادن تنها یک کار به‌شکل اصولی می‌تواند شما را چند قدم جلو بیاندازد و گاهی امتحان چندین روش، نمی‌تواند حتی ذره‌ای به رشد شما و کسب‌وکارتان کمک کند.

محدود بودن به جغرافیای اطراف فروشگاه، عدم‌توانایی برای فعالیت 24 ساعته، دشواری بازاریابی و تبلیغات گسترده برای تعداد زیادی از افراد، صرف هزینه و زمان زیاد برای معرفی فروشگاه، محروم کردن خود از رقابتی پایدار و پیوسته با رقبا در فضای دیجیتال و در کل؛ چنین ویژگی‌هایی، نشانگر کافی نبودن روش‌های سنتی در تبلیغات و فعالیت رو به رشد فروشگاه‌ها در عصر حاضر است.

همین نقصان‌ها باعث شد که از یک جایی به بعد، مدیران به حضور در اینترنت و شبکه‌های اجتماعی فکر کنند و به این شکل، بازاریابی دیجیتال و فروش آنلاین یا اینترنتی توانست جای روش‌های سنتی را بگیرد یا حداقل تاثیر آن‌ها را کم‌رنگ کند.

کافیست سری به اینترنت بزنید تا ببینید حتی نمی‌توانید سر دربیاورید که دقیقا چند فروشگاه اینترنتی یا فروشگاه آنلاین در این فضا وجود دارد. این تعداد روزبه‌روز در حال افزایش است. فروشگاه‌هایی که هنوز برای طراحی سایت فروشگاهی اقدام نکرده‌اند، شاید تا کنون به تاثیرات مثبت داشتن فروشگاهی فکر نکرده‌اند. فروشگاه اینترنتی، برای هر دو طرف خریدار و فروشنده دارای مزایای فوق‌العاده است که آن را به روشی محبوب برای خرید و فروش تبدیل کرده است. در این قسمت، چند مورد از مزایای طراحی سایت فروشگاهی را باهم مرور می‌کنیم:

مزایای طراحی سایت فروشگاهی

مزایای طراحی سایت فروشگاهی

مزایای طراحی سایت فروشگاهی برای صاحبین کسب‌وکار

  • برقراری ارتباط با کاربر در هر ساعت از شبانه‌روز بدون کوچک‌ترین محدودیت
  • حذف محدودیت‌های جغرافیایی برای فروش در هر نقطه از جهان
  • امکان ارائه محصولات یا خدمات با قیمت پایین‌تر در فروش اینترنتی به‌دلیل حذف برخی هزینه‌ها در خرید و فروش حضوری
  • ثبت اطلاعات کسب‌وکار، محصولات و خدمات در سایت به‌طور مادام‌العمر
  • تسهیل کار مخاطب در جستجو و انتخاب محصول یا خدمات از بین سایرین
  • ارائه جزئیات مربوط به هر محصول و یا خدمت برای فروش یا ارائه
  • ایجاد امکان مقایسه سریع و حتی در یک نگاه محصولات و خدمات مختلف در سایت فروشگاهی
  • بالا رفتن اعتبار کسب‌وکار شما و ایجاد اعتماد در خریداران اینترنتی
  • در امان بودن از خطراتی مثل فیلترینگ که گریبان‌گیر دیگر فضاهای مجازی می‌شود

مزایای طراحی سایت فروشگاهی برای خریداران اینترنتی

  • صرفه‌جویی در زمان و حتی هزینه‌هایی مانند هزینه‌های رفت‌‌وآمد به‌دلیل اینترنتی بودن خرید
  • پایین‌تر بودن قیمت در خرید اینترنتی نسبت به خرید از محل به‌صورت حضوری
  • امکان خرید در هر ساعت از شبانه‌روز و در نتیجه محدود نبودن زمان برای اقدام به خرید
  • امکان انجام خرید اینترنتی از هر مکانی چه در مبدا چه مقصد؛ بدون هیچ گونه محدودیت
  • امکان بررسی محصولات در آرامش و به‌صورت دقیق از طریق سایت و داشتن زمان کافی برای انتخاب و خرید
  • امکان انجام تحقیقات گسترده درمورد محصول موردنیاز و مقایسه با سایر محصولات از نظر قیمت و کیفیت
  • کسب اعتماد نسبت به فروشگاه با دیدن سایت، رزومه، سوابق، نشان اعتماد و ...
  • در دسترس بودن مداوم سایت بدون اضطراب داشتن از مسائلی همچون فیلترینگ

نقش طراحی سایت فروشگاهی در افزایش فروش کسب‌وکارها چیست؟

خوب می‌دانیم که همه خدمات دیجیتال مارکتینگ برای برند کردن کسب‌وکار، دیده شدن آن و در نهایت افزایش فروش است. البته این یکی از اهداف بزرگ کسب‌وکارها از گذشته تا کنون بوده است و مدیرانِ دغدغه‌مند، برای رسیدن به این هدف، روش‌های زیادی را امتحان کرده‌اند. این روش‌ها در طول زمان و به تناسب امکانات موجود، دستخوش تغییراتی شده‌اند اما هدف همواره؛ تبلیغات کسب‌وکار و رسیدن به فروش بیشتر بوده است و امروزه آنچه ممکن است بیشتر مدنظر باشد، انجام تبلیغات در سطح بسیار گسترده‌تر است.

اگر مدت زیادی از راه‌اندازی کسب‌وکارتان سپری شده است، قطعا با روش‌های سنتی تبلیغات و فروش و بازاریابی آشنا هستید؛ روش‌هایی مثل چاپ و پخش تراکت، دیوارنویسی، اس‌ام‌اس انبوه و سایر روش‌ها. البته باید بگوییم که کارکرد موثر روش‌های دیجیتال مارکتینگ، به معنای عدم تاثیرگذاری روش‌های سنتی نیست. در این مورد بهتر است بگوییم که به‌روز بودن در مسیر رشد و توسه کسب‌وکارها بسیار ضروری می‌نماید و ما می‌توانیم هر کاری را در جای خودش درست انجام دهیم و از نتایج شگفت‌انگیز آن لذت ببریم.

آنچه تعیین می‌کند کدام روش خوب است و کدام یک عالی؛ نحوه عملکرد مشتریان هدف شما در یک بازه زمانی مشخص است. امروزه با توجه به حضور پررنگ مشتریان هدف شما در اینترنت، حضور فعال در اینترنت، برای شما از نان شب هم واجب‌تر است البته اگر به رشد و توسه کسب‌وکارتان علاقه دارید و می‌خواهید برای آن استراتژی درستی داشته باشید. اصلا بیایید این کار را امتحان کنیم. شما خودتان را جای مشتریان‌تان قرار دهید. می‌خواهید یک کالا خریداری کنید. اولین کاری که انجام خواهید داد چیست؟ با اطمینان می‌توانیم بگوییم که پاسخ بسیاری از عزیزان، "مراجعه به گوگل" برای انجام تحقیقات درمورد کیفیت کالا، قیمت آن، نظرات دیگر مشتریان و در کل، چنین مواردی است.

حالا مشتری هدف شما این کار را کرده است. اگر نتواند شما را در اینترنت پیدا کند، چطور باید از شما خرید کند؟ یا اگر قرار است خدماتی را به شکل حتی حضوری در محل کارتان ارائه دهید، چند نفر غیر از کسانی که در نزدیکی محل کار شما ساکن هستند یا از طریق واسطه‌هایی شما را می‌شناسند، قرار است برای دریافت خدمات، به مجموعه شما مراجعه کنند؟ اگر می‌خواهید در حوزه کاری خودتان تبدیل به برند شوید، شناخته شوید و مشتریان بیشتری را جذب کنید، طراحی سایت فروشگاهی می‌تواند بهترین راه برای رسیدن به این هدف باشد.

در عصر جدید و با توجه به اینکه بسیاری از افراد در پی آسان‌تر انجام دادن کارهایی مثل خرید کردن هستند و می‌خواهند در زمان و هزینه‌هایشان صرفه‌جویی کنند، تمایل به انجام خریدهای اینترنتی به‌شدت افزایش پیدا کرده است. مخصوصا در شهرهای بزرگ که افراد ترجیح می‌دهند اینترنتی خرید کنند تا اینکه برای هر چیزی که نیاز دارند، در شلوغی به فروشگاه‌ها مراجعه کنند و وقت و انرژی زیادی برای خرید صرف کنند مخصوصا زمانی‌که مسافت مبدا تا مقصد طولانی است.

طراحی سایت فروشگاهی خود را سفارش دهید!

اگر می‌خواهید برای فروشگاه خود، سایت فروشگاهی سفارش دهید، ابتدا در این مورد تحقیق کنید و با آگاهی از اینکه این کار چقدر می‌تواند به رشد و توسعه کسب‌وکارتان کمک کند، برای ایجاد فروشگاه اینترنتی اقدام کنید. طراحی سایت فروشگاهی برای دیدن مصداق موفیقت سایت فروشگاهی، کافی‌ست به یک سایت شبیه به دیجی کالا فکر کنید که چطور با داشتن استراتژی درست و اجرای صحیح آن از طریق سایت فروشگاهی خود، توانسته است در این زمینه انقدر موفق باشد. ما هم سعی کرده‌ایم در این مقاله و مقالات مرتبط دیگر، اطلاعات مفیدی در این مورد، در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

سوالات متداول

کدام کسب‌وکارها به طراحی سایت فروشگاهی نیاز دارند؟

همه کسب‌وکارهایی که محصولی برای فروش و یا ارائه خدمات دارند و می‌توانند از طریق اینترنت اقدام به فروش یا ارائه خدمات کنند، برای موفقیت و رشد، به طراحی سایت فروشگاهی نیاز دارند.

مهم‌ترین مزایای طراحی سایت فروشگاهی چیست؟

صرفه‌جویی در زمین و هزینه‌ها برای هر دو طرف خریدار و فروشنده- افزایش اعتبار کسب‌وکار و ایجاد اعتماد در مشتری- سهولت انجام خرید و فروش بدون داشتن محدودیت زمانی و مکانی- داشتن حضور گسترده در فضای بی‌انتهای اینترنت و ارائه محصولات و خدمات به مشتریان

بهترین شرکت طراحی سایت فروشگاهی در تبریز کدام است؟

شرکت یوتا با داشتن بیش از ده سال سابقه فعالیت موفق در زمینه طراحی سایت فروشگاهی، می‌تواند بهترین سایت را با امکانات کامل در اختیار شما صاحبین مشاغل در تبریز و سراسر ایران، قرار دهد.

فروشگاه آنلاین، در کاهش کدام هزینه‌ها می‌تواند نقش داشته باشد؟

اگر بدون داشتن مکانی به‌طور فیزیکی بخواهید در فروشگاه اینترنتی فعالیت کنید، هزینه تامین مکان و هزینه‌های جانبی آن، کاهش نفرات مورد نیاز برای کار در فروشگاه و در نتیجه کاهش پرداخت حقوق، کاهش هزینه‌های تبلیغات دیگر مثل تبلیغات برای اطلاع‌رسانی به‌صورت گسترده و سایر هزینه‌های مشابه.

طراحی سایت فروشگاهی، چگونه به افزایش درآمد فروشگاه‌ها کمک می‌کند؟

با توجه به کاهش هزینه‌های فروشگاه در روش خرید و فروش اینترنتی، دست شما برای کاهش قیمت‌ محصولاتتان بازتر خواهد بود؛ در نتیجه، شما از طرف بسیاری از مشتریان هدفتان برای انجام خرید، انتخاب خواهید شد.